Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Márki-Zay: adományokból, nem „guruló dollárokból” szervezzük az ételosztást

Krupiczer Ferenc önkormányzati képviselő egy facebook-posztja alatti kommentben azzal vádolta Márki-Zay Pétert, hogy a kéthetente szervezett ételosztás „kampányfogás guroló dollárokból”. A városvezető erre reagált ma közösségi oldalán.

A hétvégén írt posztjában Krupiczer Ferenc azzal támadta a polgármestert, hogy az tudomást sem akar venni a valóságról, és egy saját maga alkotta világban él. „Megfigyelhető, hogy abba rúg bele, akitől fél. Soha nem képes reálisan látni a világot. Felturbózza saját magát, és azt hiszi, hogy mindenben neki van igaza.” – fogalmazott Krupiczer Ferenc, majd a posztja alatti egyik kommentre, mely szerint Márki-Zay legalább ad egy tál ételt kéthetente az embereknek, így reagált a képviselő:

A kommentet persze a Fidesz-média is rögtön felkapta, azt vizionálva, Krupiczer, akinek szerintük rálátása van Márki-Zay tevékenységére, munkájára, jól tájékozott a kérdésben.

A polgármester ma így reagált a vádra:

Krupiczer úr (DK) Fidesz-sajtóban hirdetett rágalmaival szemben a vásárhelyi ételosztásokat helyi adományokból szervezzük immár 9 hónapja. Mi még a DK pártkasszájáról sem feltételezzük, hogy abból lopnának, az MMM gazdálkodását azonban a Számvevőszék mellett a NAV, a NAIH, és a titkosszolgálatok is átvilágították és mindent rendben találtak.

Tudom, hogy a 70-30-as közös korrupció szereplőinek ez hihetetlen, de igenis vannak becsületes városvezetők!

vmc_kozlemeny

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!