Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Kecskés Ákos kezdő volt, de nagyon kikaptak a fővárosiaktól

Kecskés Ákos és Varga Roland is kezdő volt az eltiltások és sérülések miatt alaposan felforgatott Sepsiben a román Superliga hétvégi bajnokiján. A Sepsiszentgyörgy végül 5-2-re kikapott az FCSB-ből, korábbi nevén a Steaua Bukaresttől.

Mostanáig Erdély volt ebben a szezonban a FCSB ,,vesztőhelye” a román élvonalbeli bajnokságban, de az eddig csak Aradon és Nagyszebenben pontokat vesztő bukaresti éllovas Sepsiszentgyörgyön már magabiztosan győzött egy látványos mérkőzésen – számolt be róla a Nemzeti Sport.

Sepsi OSK–FCSB 2–5 (0–2)
Román Superliga 10. forduló. Sepsiszentgyörgy, Sepsi OSK Aréna, 7780 néző. Vezette: Catalin Popa

Sepsi OSK: Niczuly – D. Ciobotariu, Kecskés (Damascan, a szünetben), Ninaj, Stefan (M. Rondón, 76.) – Francisco Júnior (Aganovic, 63.), Alimi – Oroian, Matei, Varga R. (Gheorghe, 63.) – Safranko (Debeljuh, 76.). Vezetőedző: Liviu Ciobotariu
FCSB: Tarnovanu – Pantea, Ngezana, Lixandru, Radunovics (Pantiru, 83.) – Ovidiu Popescu (Djokovic, a szünetben), Sut, Olaru (Harut, 76.) – Miculescu (Octavian Popescu, a szünetben), Compagno (A. Baluta, a szünetben), F. Coman. Vezetőedző: Eliasz Haralambusz

Gólszerző: Safranko (51.), Alimi (60.), ill. Sut (6.), Olaru (11.), Coman (57.), Octavian Popescu (68.), Djokovic (75. – 11-esből)

A hódmezővásárhelyi származású Kecskés egyébként az előző hétvégén debütált új csapatában: az Universitatea Craiova vendégeként 2-1-es vereséget szenvedtek, a védő a szünetben állt be.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!