Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Marhavagont vittek Lázár Jánosnak

Elmentek a batidai luxuskastélyhoz, és elvittek neki egy marhavagont, azaz annak kicsinyített mását. Keresztény Zoltán civil aktivista facebook-oldalán számolt be az akcióról.

A mostani akciónak az az apropója, hogy a közlekedési és építési miniszter, Hódmezővásárhely és Makó országgyűlési képviselője nemrég vasúttörténeti kiállítást avatott Kenderes vasútállomásán, ahol beszédében „kivételes államférfinak” nevezte Horthy Miklóst. Lázár János szavait sokan kritizálták, még fideszes körökben is.

Szerintünk viszont egy kivételes államférfi nem viteti el honfitársai százezreit marhavagonokon haláltáborokba”

– mondta erre a civil aktivista Lázár kastélya előtt, melynek bejárati kapujánál aztán egy marhavagon kicsinyített mását helyezték el, üzenve a Horthyt méltató miniszternek.

– Egy sikeres Magyarország közös alapja, ha a Holokauszt, a Gulag, Trianon vagy ’56 egyszerre fáj mindannyiunknak. Ha ez megtörténik, akkor olyan politikusokra sem lesz szükség, mint Lázár János. Nem kellenek majd azok, akik gyűlöletet szítanak, nemzeti egység helyett. A kérdés, hogy meddig várunk még ezzel” – fogalmazott posztjában Keresztény Zoltán civil aktivista.

vmc_kozlemeny

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!