Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Megverte a Kosársuli a Kecskeméti Harcosokat

A hétvégén az országos kadett bajnokság keleti régiójának előselejtezőjén vett részt U16-os csapat.

Utasi Gábor tanítványai szombaton a Kecskeméti Kosárlabda Akadémia B csapatával találkoztak, akiket remek védekezésüknek köszönhetően magabiztosan győztek le, és jutottak a torna vasárnapi döntőjébe. Itt a másik ág győztese, a Békési SZSK várt rájuk.

Sajnos ez a találkozó rémálomszerűen kezdődött. Az első negyedben mindössze két kosarat tudtak dobni, és az itt kialakult különbséget már nem sikerült ledolgozni a mérkőzés végéig. A második hely azt jelenti, hogy a csapat a regionális bajnokságban folytathatja az évet. 

Vásárhelyi Kosársuli – Kecskeméti Harcosok 68-34

Kosársuli: Molnár 19, Utasi 2, Bartusz 6, Becsei 11/3, Vereb 6. Csere: Fodor 4, Kocsis 6, Kiss 6, Kis 2, Wolf 6/6, Mészáros, Skoda

Békési SZSK – Vásárhelyi Kosársuli 63-53

Kosársuli: Molnár 16/3, Vereb 7/3, Becsei 8/6, Utasi -, Bartusz -. Csere: Kocsis 11/3, Fodor 2, Kiss 5/3, Hegyes 2, Mészáros, Skoda, Kis -.

Utasi Gábor: „A Kecskemét ellen egy agresszív, jól védekező csapat voltunk, kihasználtuk a fizikai fölényünket és ezért tudtunk nyerni. A Békés ellen ez az előnyünk nem volt meg és ellenfelünk ránk kényszerítette az akaratát. Túl sokat hibáztunk támadásban és ezt kíméletlenül megbüntették. A srácokra büszke vagyok, mert küzdöttek az utolsó pillanatig és nem zuhantak össze a nagy különbség ellenére sem. Azért jók ezek a meccsek, mert megmutatják, miben kell fejlődnünk.”

vmc_kozlemeny

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!