Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

A szegedi Fidesz új elnöke DK-s volt és nem szerette a mostani kormánypártokat

Rádi Feríz korábban a Demokratikus Koalíció Agrárkabinetében tevékenykedett, és, valószínű teljesen jogosan sérelmezte azt évekkel ezelőtt, hogy a kormány migránspolitikája miatt, mint Magyarországon született egyiptomit, megnézik itthon az emberek.

A szeged.hu írta meg, hogy a Fidesz frissen megválasztott szegedi elnöke korábban a Gyurcsány Ferenc vezette párt agrárkabinetjének a tagja volt, mivel maga is mezőgazdasággal foglalkozik. A források azt mondták a portálnak, hogy nemcsak dolgozott a pártnak, de tagja is volt a DK-nak az új szegedi Fidesz-elnök. Állítólag a Fideszből nem tudtak korábbi DK-s múltjáról, azt mondták a portálnak, hogy öt éve aktivista a Fidesznél Rádi és keményen dolgozott mindig is.

Mihálik Edvin, Szeged zöld város programért felelős tanácsnoka, önkormányzati képviselő bejegyzésében azt írta, kevés olyan embert ismert, aki jobban utálta a Fidesz rendszerét, mint Rádi Feríz. 2016-ban a bölcsészkaron egy rendezvényen arról beszélt, hogy Magyarországon született egyiptomi származású állampolgárként a migrációs hisztéria után mennyire megnézték őt a Kárász utcán, és hogy milyen sokat ártott a magyar társadalomnak az a kampány.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!