Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

A Harvardra készül a Hód Úszó kiválósága, Horváth Ákos

A Hód Úszó SE sportolójának, a Németh László Gimnázium és Általános Iskola diákjának régi nagy álma, hogy Amerikában tanulhasson, és fejlődhessen. Az álom pedig megvalósulni látszik, Ákos már látogatást is tett a világ egyik legjobb egyetemén – számolt be róla csapata.

Horváth Ákos gyerekkora óta rengeteg kiváló eredményt ért el, amik közül a legbüszkébb a tavaly szerzett országos bajnoki címére, az Ifi Európa-bajnoki 4. helyére és az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon szerzett 5. helyezésre.

Ákos jelenlegi edzője, Máté Hunor Amerikában (is) tanult, amiről sok szép emléket osztott meg tanítványával. Ezek hatására Horváth Ákos is elkezdett játszani a gondolattal, mi lenne, ha ő is a tengerentúlon szerezhetne tapasztalatot? Ákos 2025-ben érettségizik, ami után Amerikában szeretné folytatni tanulmányait.

,,Számomra a Harvard Egyetem van a listám legelső helyén, így amikor augusztus közepén megkérdezték, hogy lenne-e kedvem meglátogatni őket szeptember elején, gondolkodás nélkül igent mondtam. Megismerkedhettem az egyetemi úszócsapattal, iskolával, edzőkkel. Betekintést nyerhettem abba, milyen hihetetlen a Harvardon tanulni és úszni”

– mondta el Ákos, aki az elmúlt héten tehetett pár napos látogatást az USA-ban.

vmc_kozlemeny

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!