Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Fideszes közönség előtt is állta a sarat Márki-Zay Péter a Tranziton

Ahogy az várható volt, érintették a migráció témáját, a jövő évi EP-választásokat, de szóba került az ukrajnai háború, a rezsicsökkentés, a kampánytámogatások és az is, hogy törvénynek kell-e meghatároznia, hogy „az apa férfi, az anya nő”.

A részben kiabálással (és bekiabálással) tűzdelt vitában voltak olyan pontok is, amikor a két fél egyetértett. Például abban, hogy jövőre minden bizonnyal a Fidesz nyeri meg az EP-választásokat. (Igaz, más-más nézőpontból jutottak erre a következtetésre.) Az ellenzéki párt vezetőjének nem volt könnyű dolga a Tranziton, de jól érvelt az alapvetően ismert Fidesz-lózungokat felsorakoztató Gulyással szemben, a nem éppen neki drukkoló közönség előtt.

Még mindig jön az olaj Ukrajnán keresztül Oroszországból Magyarországra, sőt a MOL-nak nagyon jó üzlet Oroszországból vett üzemanyagot eladni az ukrán hadseregnek. Biztos hálás Ukrajna azért is, hogy Orbán Viktor megszavazta az összes szankciót kivétel nélkül, megszavazta a fegyverszállítást is – ennyit a háborúpártiságról.

Az, hogy egy kínai egyetem több pénzt kap a magyar államtól, mint az összes magyar egyetem együttvéve, azt hazaárulásnak tartom.

Ilyen és több más erős mondat is elhangzott a Mindenki Magyarországa Néppárt elnökétől, amelyre a közönség köreiből csak zavart nevetés, Gulyás Gergely részéről pedig mosolyon kívül érdemi válasz nem volt.

Ha nem látta, itt nézheti vissza a két politikus parázs vitáját:

Itt pedig a folytatást:

vmc_kozlemeny

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!