Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Programokat vinnének a bezárt csúcsi postahivatalba – önkormányzati fejlesztés az olvasókör épületében

Bár a kormány, először csak télire bezáratott, majd gyakorlatilag ,,ki is végzett” két postahivatalt, most úgy tűnik, mégsem lesz teljesen az enyészeté a csúcsi kisposta, annak helyiségeit kiállításokra, rendezvényekre szeretnék használni.

Kis Imréné, mint a Csúcsi Kertbarátok Egyesülete, valamint a Csúcsi Olvasókör vezetője vette át a bezárt csúcsi postahivatal kulcsát Márki-Zay Péter polgármestertől. Elmondta, a helyiséget elsősorban kiállítások megvalósítására, valamint maguk, esetleg más személyek, egyesületek részére, programok szervezésére szeretnék használni.

Gyöngyösi Ferenc alpolgármester, mint a körzet önkormányzati képviselője elmondta, újabb fejlesztéseket végeztek a Csúcsi Olvasókör épületében, ezúttal klimatizálták a helyiségeket a választókerületi költségkeretből. Korábban volt már energetikai-, és járdafelújítás is, de maga az egyesület is tevékenyen segített az épület melletti parkoló megújításában. Gyöngyösi Ferenc hozzátette, a közösségi ház kapcsán vannak még meg nem valósult fejlesztések, amiket szeretnének realizálni, hiszen a Jókai u. 58. szám alatti épület igazi, aktív közösségi pont.

vmc_kozlemeny

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!