Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Ma is barangol a táskás ember

Tavaly nyáron is útközben volt, s a mostanin is azon van Szeged-Vásárhely között autóval, motorral közlekedők réme, a táskás ember.

A rendszeresen Vásárhely és Szeged közt járók napokig nem találkoznak vele, majd amikor újra nekiindul, naponta többször is megteszi a Vásárhely-Szeged távolságot a titokzatos táskás ember.

Aki időnként az út menti kerékpárúton gyalogol kezében a táskájával, időnként azonban a négysávos út valamelyik sávjában. Sőt, előfordult már, hogy sávot váltott, a – láttán amúgy is lesokkolódott – sofőrök szeme láttára.

Ma délelőtt a laktanyai körforgalomnál tűnt fel, de ezúttal a kerékpárútról kanyarodott le az Aldival átellenben lévő oldalon.

Fején jól láthatóan felgumírozott egy téglalap alakú kartontáblát, s összevissza kiabálni kezdett, amikor rászóltunk, hogy ki ne menjen az úttestre. A táskáját az arca elé emelte, hogy azt egyébként is szokta, ha valaki hozzászól, s azt üvöltözte, hogy azt a testrészét fényképezzük le, mely csak a fiúknak van, s nekik is csak egy.

A rendőrség már tavaly is azt írta érdeklődésünkre, hogy az úton tartózkodás szabályainak megsértése miatt több alkalommal szabtak már ki ellene helyszíni bírságot a járőrök.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!