Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Deutsch Tamásnak hiányzik Szájer József

Szájer Józsefnek „már újra játékban kellene lennie, mert szükség van a tudására és a tapasztalatára, de az esetleges visszatérése az ő személyes döntése” – fogalmazott az Indexnek a fideszes EP-lépviselő.

Deutsch Szájer helyzetét egy sportolóéhoz hasonlította, akinek volt egy súlyos sérülése, de már újra teljes értékű edzésmunkát végezhet. A fideszes politikus azt nem tudta megmondani, hogy Szájer pontosan milyen feladatot végezhetne, de Deutsch szeretné, ha újra a pályán lenne. 

Deutsch a témával kapcsolatban beszélt arról is, hogy Szájer soha nem tagadta szexuális irányultságát, de valóban nem coming outolt a nagy nyilvánosság előtt. „De miért is elvárás, miért lenne kötelező bármilyen szexuális irányultságú közszereplőnek nyilvános önvallomást tennie a szexuális irányultságáról? Szerintem ez magánügy” – vélekedett.

2020 végén jött a hír, miszerint Szájer József lemond az európai parlamenti mandátumáról. Később kiderült ennek oka is: a koronavírus korlátozások alatt illegálisan meleg szexorgián vett részt Brüsszelben, majd egy ereszcsatornáról ereszkedett le és próbált elmenekülni a hatóságok elől egy táskányi droggal.

vmc_kozlemeny

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!