Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Rekordot döntött tegnap a vásárhelyi strand

Vasárnap rekordot döntött a strandunk árbevétele – adta hírül Márki-Zay Péter, ugyanakkor ennek árnyoldala, hogy többen arról panaszkodtak, hosszan kellett sorban állniuk a pénztáraknál.

A polgármester arra hívta fel a figyelmet, délelőtt 10 és 11 között egyszerre sokan érkeztek, így hiába működik mindkét pénztár, hétvégi kánikula esetén hosszabb sor is kialakulhat. Keresik a megoldást, addig is érdemesebb kicsivel korábban érkezni.

Márki-Zay hozzátette, újabban több lopás és szekrény-feltörés is történt, ennek ellenére Vásárhely továbbra is a legbiztonságosabb megyei jogú város, a rendőrséggel együttműködve most is igyekeznek elejét venni a hasonló eseteknek – de az öltözőkben értelemszerűen nincsenek biztonsági kamerák.

A polgármester szerint egyre népszerűbb a modern, városközponti, termálfürdős kemping is. Ma éppen soproni apartman-szállóvendégekkel beszélgetett, akik nagyon elégedettek voltak. Az árnyas, élményelemekkel felszerelt strand a kedvező belépőárakkal is sok szegedi, makói látogatót is vonz, az érettségizőiknek és közmunkásaiknak pedig ajándékjegyeket is osztogatott a város.

vmc_kozlemeny

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!