Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Kijavítja a város a Damjanich utcai focipályát

A népszerű Damjanich utcai focipálya immár 14 éves, és az idő vasfoga meglátszik rajta. Ezt most még vandálok is tetézték. A tervek szerint a város hamarosan kijavítja. 

A Damjanich utcai focipályát sokan szeretik, de az utóbbi időben nagyon rossz állapotba került. Az OSB-lapok elhasználódtak, a labdafogó háló sok helyen elszakadt, a pályafelület elkopott. 

A legszükségesebb javításokat most megteszi a város. A pályát ma körbeszalagozták és lezárták, a következő napokban megkezdik a palánk eltávolítását.

Sok panasz érkezett a környező lakosoktól a rendszeresen az oldalfalnak csapódó labda miatt. Erre reagálva most más technológiával újul meg a pálya, a palánkot eltávolítva labdafogó hálóval veszik körül az egész területet. Ezenkívül a pályafelületen keletkezett kisebb hibákat is javítani tervezik.

– A pálya állapotát már korábban felmértük, hiszen látszott, hogy felújításra szorul. A hálót megrendeltük, ezzel lesz körülvéve a terület- válaszolta Katona Antal, a HVSZ/HMSZ Zrt. vezérigazgatója kérdésünkre.

Ha a szállító tartja az ígéretét, és időben megérkezik a háló, két hét múlva újra birtokba vehetik a sportolni vágyók a focipályát. 

vmc_kozlemeny

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!