Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Lebilincselő lazulással búcsúztak a tanévtől a vásárhelyi kollégisták

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitánysággal együttműködve szervezte meg a Hódmezővásárhelyi SZC Cseresnyés Kollégium a tanév utolsó rendezvényét, a „Lazulj el!”  felszólítással meghirdetett délutáni programot szerdán 15 délután.

Az esemény két helyszínen zajlott, a Sportcentrumban és a görkorcsolyapálya környékén.
A háromfős csapatokra sport- és közlekedésbiztonsági feladatok vártak. A diákok KRESZ-tudását Mándoki Anna rendőr főhadnagy tesztelte, segítője, Varga-Mihalik Ágnes kerékpáros akadálypályával várta az ügyeskedni vágyó kamaszokat. A szervezők meglepetés feladattal is készültek, ami mindenki számára mulatságos, szórakoztató élmény volt: „részeg”-szemüvegben kellett bóják között szlalomozni, majd öt kislabdával célba találni. A rendezvény másik helyszínén büntetődobó- verseny zajlott Kiss Pál vezetésével. A kötött program mellett a diákok – szintén a Sportcentrumban – focizhattak és kosárlabdázhattak Kovács József felügyeletével.

A pontozásos verseny nyertes csapata a közlekedésbiztonsággal összefüggő ajándékban részesült. A tanév végén kellemes élménnyel, jó hangulatban eltöltött laza délutánnal búcsúztak a diákok az idei tanév rendezvényeitől – számolt be a programról portálunknak küldött levelében Fehér Zsolt kollégiumi nevelőtanár.

vmc_kozlemeny

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!