Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Lázár János: a Fidesz mindentől megvéd, de ez nem azt jelenti, hogy közöttünk nincsenek hülyék

Érdekeseket mondott a Zemplén Tv-nek adott interjújában nemrég Lázár János. (Ha már Sátoraljaújhelyen járt, lehet, hogy ránézett a mádi szőlőire is.) Szemrebbenés nélkül állítja például, hogy megvédenek bennünket az inflációtól, háborútól, stb. A hülyékre vonatkozó mondata különösen izgalmas, mert nem árulta el kikre gondolt. Következzen a YouTubon elérhető, megnézhető beszélgetésből néhány részlet, ezúttal kommentárral.

Mi fideszesek két dologra vagyunk képesek, ha megkapjuk a választópolgárok bizalmát: ami ránk van bízva, annak gondját viseljük és azt mindig fejlesztjük.

Megjegyzésünk: Gondviselés és fejlesztés, de csak közös adóforintjainkból, mint például Mezőhegyesen. Lázár János korábban azt nyilatkozta, hogy a Ménesbirtok vagyonkezelője, a Jövő Nemzedék Földje Alapítvány csak az induláshoz kap majd 600 millió forintot, aztán önfenntartók lesznek, de másképp alakult. Tavaly a kampány hajrájában csekély 15 milliárd magyar adóforint érkezett az alapítványhoz, ebből alapítói kölcsön és tőkeemelés formájában 3,6 milliárd került a Ménesbirtokhoz.

Az ígéret és a valóság ellentmondására a szeged.hu figyelt fel Nem önjáró a Jövő Nemzedék Földje Alapítvány, ahogy Lázár János beígérte cikkével. A Propaganda24-en is megkereshetik Lázár vállalását: „A többi alapítvánnyal ellentétben a Jövő Nemzedék Földje Alapítvány nem kap költségvetési támogatást és segítséget, a saját vagyonából kell gazdálkodnia, kizárólag a 600 millió forintos tőkét kapta az alapítótól.”

Ha az ország bajban van, mi készek és képesek vagyunk megvédeni az embereket. Most is megvédjük őket: megvédjük az inflációtól, megvédjük a háborútól, megvédjük az energiárak elszabadulásától.

Megjegyzésünk: Ragyogó színészi teljesítményt nyújtanak a politikusaink. Szemrebbenés nélkül belemondja Lázár (is) a kamerába, hogy megvédenek bennünket az inflációtól. Ha annyira védenek, akkor miképp lehetséges, hogy messze nálunk a legnagyobb a pénzromlás az EU-ban? Még a 2. legrosszabb értéket produkáló letteknél is 9 százalékkal jobb az eredmény, nem beszélve a 8,1 %-os uniós átlagtól.

És akkor a hülyékről…

Tehát az emberek ma Magyarországon igazából Orbán Viktorra, erre a kormányra és erre a politikai közösségre számíthatnak, ha bajban vannak. Ez nem azt jelenti, félreértés ne essék, hogy közöttünk nincsenek hülyék, és nem azt jelenti, hogy mi nem követünk el hibákat. Csak hogyha mérlegre tesszük a kudarcokat, nehézségeket, hibákat és az erényeket, akkor teljesen világos az, hogy ma Magyarország biztosabb kézben és jobb kézben van Orbán Viktor és csapata kezében, mint hogyha az ellenzékre bízták volna a választók 2022-ben. Szeretném, ha ez megerősítésre kerülne 2024-ben, ez az én személyes célom.

Kérdésünk és megjegyzésünk: Vajon kik lehetnek a hülyék a Fideszben? Igazán nevesíthette volna Lázár János. Egyébként pedig ennyi be nem váltott ígéret, átverés, csúsztatás – ha nem finomkodunk: hazugság – után rajta, szavazzon mindenki kedvére. Algyői híd is lesz. Egyszer.

Végül itt van a forrás, nézhető, hallgatható. Beállítottuk, az idézett részektől indul.

vmc_kozlemeny

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!