Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Elit csapatok ellen léptek pályára a Vásárhelyi Gepárdok

Az ország legjobb 16 csapata között lépett pályára a Vásárhelyi Kosársuli egyik U12-es csapata. Az ifjú kosarasoknak a legelitebb egyesületek között kellett helytállniuk Sopronban.

A csapat beszámolója szerint Bálint Erik tanítványai nem egy „válogatott”, egyesületi csapatként jutottak el a legjobbak közé, mint ellenfeleik, hiszen a vásárhelyiek mind a Szent József Kertvárosi Katolikus Általános Iskola tanítványai. Ugyan nem tudtak győzni a tornán, ennek ellenére számos élménnyel gazdagodtak. Ráadásul ekkor játszották az U18-as döntőt is, így elleshettek néhány trükköt a legjobb hazai fiataloktól.

Vásárhelyi Gepárdok – Nyíkse Tűzgolyók/A 54-82Gepárdok: Papp 27, Török 9, Herczeg 5, Fejes 4, Szabó 3, Májer 2, Szanda-Nagy 1, Forrai 1, Kiss 1, Bánfi 1

Óbudai Kaszások/A – Vásárhelyi Gepárdok 88-57
Gepárdok: Papp 27, Török 11, Herczeg 6, Fejes 5, Kiss 3, Szabó 1, Somogyi 1, Bánfi 1, Szanda-Nagy 1, Forrai 1

Soproni Sportiskolás Bivalyok – Vásárhelyi Gepárdok 91-61
Gepárdok: Papp 31, Török 11, Kiss 5, Herczeg 4, Forrai 3, Fejes 2, Szabó 2, Bánfi 1, Szanda-Nagy 1

Bálint Erik edző: ,,Három nagyon erős ellenféllel találkoztunk a hétvégen. Az eredményen nem is látszik, de a mutatott játék képe alapján a torna mérkőzései között is óriási fejlődés volt látható a srácokon. Nem utolsó sorban egy óriási élmény, hogy ezen a tornán részt vehettünk. Úgy gondolom, hogy egy iskolai csapattal sikerült a tisztes helytállás más nagy városok összeválogatott csapatai ellen. Én nagyon büszke vagyok a fiúkra, öröm volt egész évben velük dolgozni. Gratulálok a csapatomnak!”

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!