Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Vásárhelyi tanár a kiválóságok között

Bertáné Csépán Erzsébet vásárhelyi pedagógus munkáját is elismerték a Kiválóság Díjával ma délután a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum, a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban rendezett, pedagógusnapi ünnepségén.

– Vezetőként mindig fontosnak tartottam kollégáim elismerését. Egész életünkre kihat, ha értő, támogató pedagógusokkal találkozunk. Amikor a pedagógushivatást választjuk, óriási felelősséget vállalunk: ettől a pillanattól fogva meghatározó szerepet töltünk be abban, milyen érzésekkel lépnek be nap nap után a diákok az iskolába, mennyire elégedett a szülő az oktatás színvonalával, milyen a megítélése az adott településen intézményünknek és hogyan vélekedik a társadalom rólunk. Valóban nem könnyű pálya a miénk! De a nehézségeken túl fontos, hogy megéljük a szakmánk szép pillanatait is! – hangsúlyozta köszöntőjében Kincses Tímea főigazgató, aki a jeles elismeréseket Hegedűs Zoltán kancellárral közösen adta át azoknak a vásárhelyi, szentesi és makói pedagógusoknak, akik diákjai ebben a tanévben országos versenyeredményeket értek el.

Az alábbi pedagógusok felkészítő munkáját ismerte el a HSZC vezetése:

HSZC Corvin Mátyás Technikum és Szakképző Iskola és Kalmár Zsigmond Szakképző Iskola Intézményegysége: Ambruzs Csaba, Kiss Anikó, Bereczkiné Palócz Gyöngyi, Lengyel Tünde, Földesi Gábor.

HSZC Eötvös József Technikum: Bertáné Csépán Erzsébet, Bimbó Veronika, Bakosné Baranyi Ibolya, Kovácsné Héjja Etelka, Meszlényi Tamásné.

HSZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium: Horváth Erzsébet, Lovász Edit, Szekeres Krisztián.

HSZC Szentesi Boros Sámuel Technikum: Dudás-Szabóné Deák Judit

HSZC Szentesi Pollák Antal Technikum: Hajdú Zoltán, Remzső Sándor, Ágoston Csaba, Bánfi János.

HSZC Szentesi Zsoldos Ferenc Technikum: Csetfalvi Enikő Pálma, Rácz István, Mácsai Erzsébet, Medgyesi Arnoldné, Meszlényi Tamásné, Tonomárné Dancsó Erika, Presztóczki Veronika.

A díjazott pedagógusok

A Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum Kiválósági Díjait Dudás-Szabóné Deák Judit, a Hódmezővásárhelyi SZC Szentesi Boros Sámuel Technikum oktatója kiváló szakmai elméleti és gyakorlati oktató tevékenységéért kapta meg. Bertáné Csépán Erzsébet, a HSZC Eötvös József Technikum pedagógusa kiváló szakmai elméleti és gyakorlati oktató tevékenységével érdemelte ki a díjat. A HSZC Szentesi Zsoldos Ferenc Technikum tanára, Madácsy Ágota kiváló oktató-nevelő munkáját ismerték el a kitüntetéssel.

– Nem számítottam erre az elismerésre, és teljes szívből köszönöm a szakképzési centrumnak – mondta portálunknak Bertáné Csépán Erzsébet kozmetikus oktató. Hozzátette: sok eredményt értek el a diákjai az utóbbi években. – Az érettségi tanulóinknak voltak kiváló eredményei, most a Szakma Kiváló tanulója versenyen is harmadik helyezést értünk el. 8-10 éve foglalkozom tanulók tanításával, igyekszem átadni nekik a szakma szeretetét nekik, úgy ahogy azt nekem is mondták. Nekem ez a hivatásom meg a hobbim.

Bertáné Csépán Erzsébet a díjjal.

Az ünnepségen közreműködtek a Péczely Attila Alapfokú Művészeti iskola diákjai és tanárai.

vmc_kozlemeny

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!