Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Rollerrel törte be a kocsmaablakot, majd Molotov-koktélt dobott haragosa házára

A dühös, agresszív férfi Molotov-koktéljai nem gyújtották fel a haragosa házát, de a szomszédét igen. Hamarosan vádat emelnek ellene.

A Csongrádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy férfi ügyében, aki elektromos rollerrel betörte egy kocsma ablakát, utána pedig haragosa házára Molotov-koktélokat dobott.

A betört kocsmaablak

A meglapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető tavaly július 10-én hajnalban egy elektromos rollerrel betörte egy csongrádi kocsma ablakát, amivel csaknem 50 ezer forintos kárt okozott. A helyi férfi dühe nem csillapodott, ezért haragosa házához vonulva otthon készített Molotov-koktélokat dobott az ingatlanra, azok azonban nem gyulladtak meg. Az egyik célt tévesztő üveg egy másik ház tetőszerkezetét lángra lobbantotta, amit a tüzet észlelő szomszéd eloltott. A rendőrök a bejelentést követően azonnal a helyszínre vonultak, ahol tetten értek az agresszív férfit, akit elfogtak és előállítottak a Csongrádi Rendőrkapitányságra.

Ellene őrizetbe vétele mellett garázdaság vétség és közveszély okozása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték a Csongrádi Járási Ügyészség részére.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!