Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Adománnyal segítette az önkormányzat az idősek otthonát és a Kagylóhéjat

Több mint 2 millió forint értékű adományt juttattak el és adtak át tegnap a Kapcsolat Központ főigazgatójának, Bálint Gabriellának.

Mint azt megírtuk, tavasszal a Magyar Vöröskereszt 6 raklapnyi adományt – főleg higiénés termékeket – ajándékozott a városnak, nem utolsósorban az ukrán menekültellátásban nyújtott példaértékű munkájuknak köszönhetően. Az adomány jelentős részét már eljuttatták közvetlenül a rászoruló családokhoz, valamint a bölcsődék, a védőnői szolgálat, valamint a hajléktalanszálló részére.

Fotó: Hódmezővásárhely Város gyorshír szolgálata

Az önkormányzat ma arról számolt be, hogy a most átadott termékeket elsősorban a Kovács-Küry Időskorúak Otthonában és a Kagylóhéj Család- és Gyermekjóléti Központban fogják majd felhasználni, illetve a szociálisan rászoruló családoknak továbbadni.

Márki-Zay Péter polgármester és Berényi Károly alpolgármester az idősotthonban arról is egyeztetett Bálint Gabriella főigazgatóva,, hogy kis lépésekben elkezdik a nyolcvanas években felépített épület berendezésének, pl. a padlóknak a modernizálását.

vmc_kozlemeny

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!