Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Megvan a HVSZ és a HMSZ Zrt. új vezérigazgatója

A mai napon kezdte meg munkáját a HVSZ/HMSZ Zrt. új vezérigazgatója, Katona Antal, akinek személyében stabil, hosszú vezetői tapasztalattal, háttérrel rendelkező szakember érkezik a városhoz – adta hírül az önkormányzat.

Katona Antal csaknem 12 évig volt Algyő üzemeltetési cége, a Gyeviép ügyvezető igazgatója. Végzettsége szerint élelmiszeripari szakmérnök, de rendelkezik műszaki menedzser szakmérnöki végzettséggel és továbbképezte magát az élelmiszer-biztonság és a minőségbiztosítási rendszerek területén is, valamint a pályázatírásban is jártas.

Új feladatát megelőzően saját vállalkozását vezette másfél évig. Algyőn lakik, nős, már felnőtt gyermekei, és unokái is vannak.

A Márki-Zay Péter polgármesterrel folytatott csütörtöki bemutatkozó beszélgetésen az új vezető elmondta, hogy amennyire tudott, már bele is nézett a vezetendő cégek életébe. Olyan csapatmunkát szeretne kialakítani, amelyben mind a munkavállaló, mind a lakosság jól érzi magát, hiszen az a cél, hogy együtt igényes környezetet hozzunk létre.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!