Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

A Májusi randevúval arany-, a Rózsás májussal bronzérmet nyertek a corvinos cukrászok

Az Országos Grillázs és Mézeskalács Majálisra virágot megjelenítő művészi grillázs vagy mézeskalács alkotással lehetett nevezni. Balázs Zsanett arany-, Rostás Ramóna bronz érmet érdemelt ki.

A Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum Corvin Mátyás Technikum és Szakképző Iskola cukrász tanulói hagyományosan részt vesznek a Magyar Grillázs Szövetség lajosmizsei országos Grillázs és Mézeskalács Majálisán.

Az idén tizenharmadik alkalommal, május 27-én megrendezett rangos versenyre olyan művészi grillázs vagy mézeskalács alkotással lehetett nevezni, amely virágot jelenít meg. A diákok hetek óta készültek a megmérettetésre oktatójuk, Bereczkiné Palócz Gyöngyi irányításával. A lányok tanuló kategóriában indultak ugyan, de munkáik színvonala alapján a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete tagjaiból kikerülő zsűri a felnőtt kategóriában értékelte őket. 

Balázs Zsanett „Májusi randevú” című munkáját aranyéremmel és különdíjjal, Rostás Ramóna „Rózsás májusát” pedig bronzéremmel jutalmazták. 

A végzős cukrászok sikere hátterében, az alapos szakmai tudás mellett, a kreativitás és a művészi kivitelezés színvonala áll.

vmc_kozlemeny

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!