Holttestet találtak Szegeden – Frissítve: három gyanúsítottat vettek őrizetbe

A rendőrség szerint felmerült az idegenkezűség gyanúja. A Csongrád-Csanád vármegyei nyomozók jelenleg is vizsgálják az eset körülményeit. A legfrissebb információk szerint az éjszaka folyamán a nyomozók három helybéli gyanúsítottat kihallgattak, az eljárás az őrizetbe vételük mellett folyik. A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság kezdeményezte az előzetes letartóztatásuk indítványozását.

Korábban: Holttestet találtak Újszegeden, a Csanádi utcánál, a Temesvári körút és a Szőregi út találkozásánál, a vasútállomás közelében. Egyelőre annyit tudni biztosan, hogy az eset körülményeit vizsgálják, felmerült ugyanis az idegenkezűség gyanúja, olvasható a police.hu oldalon.

Az esettel kapcsolatban hétfőn reggel még nem merült fel újabb, publikus információ, tudtuk meg a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletétől.

Szegeden sajnos, más esetekben, az utóbbi hónapokban több emberölés is volt (jelen esetben nem tudjuk, hogy ez történt-e). Még májusban tajvani származású, orvostanhallgató barátnőjét ölte meg egy férfi. Áprilisban pedig egy szegedi férfi megölte testvérét, ezt követően saját magával is végzett.

Vegyen velünk lendületet! 600×600 -3

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!