Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Totálkárosra törte az elkötött BMW-t, majd lopott egy másik kocsit a vásárhelyi férfi

A hódmezővásárhelyi rendőrök lezárták az eljárást azzal a helybéli férfivel szemben, aki két autót és egy kerékpárt is ellopott.

A rendőrségre 2022. december 27-én hajnalban érkezett bejelentés, mely szerint egy hódmezővásárhelyi ház udvaráról ismeretlenek elloptak egy BMW gyártmányú autót. A biztonsági kamera rögzítette is, ahogy az elkövető bemászik az udvarra, kinyitja a ház bejárati ajtaját, magához veszi az indítókulcsot és kitolat a korábban kinyitott garázskapun. A helyszínre kiérkező körzeti megbízott azonnal fel is ismerte az elkövetőt a felvételeken, azonban mielőtt megtalálták volna, újabb autólopásról érkezett bejelentés a rendőrkapitányságra. Az utóbbi esemény helyszínén egy kerékpárt találtak, amiről később szintén kiderült, hogy lopott. Az elkövető a helyszínről való távozás közben a BMW-vel árokba hajtott, totálkárosra törve a járművet, a másik autót pedig egy mezőn hagyta.

A helybéli tettest a hódmezővásárhelyi rendőrök egy nap alatt elfogták, az előállítása során elvégzett vizsgálatok pedig THC-t és amfetamint mutattak ki a szervezetében. A fiatal férfinek így nem csak három rendbeli lopás, hanem kábítószer fogyasztása miatt is felelnie kell.  A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság lezárta az eljárást és az ügyet vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!