Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Két autót és egy kerékpárt is ellopott egy hódmezővásárhelyi férfi

A rendőrségre még tavaly, december 27-én hajnalban érkezett bejelentés, mely szerint egy hódmezővásárhelyi ház udvaráról ismeretlenek elloptak egy BMW gyártmányú autót.

A biztonsági kamera rögzítette is, ahogy az elkövető bemászik az udvarra, kinyitja a ház bejárati ajtaját, magához veszi az indítókulcsot és kitolat a korábban kinyitott garázskapun. A helyszínre kiérkező körzeti megbízott azonnal fel is ismerte az elkövetőt a felvételeken, azonban mielőtt megtalálták volna, újabb autólopásról érkezett bejelentés a rendőrkapitányságra.

Az utóbbi esemény helyszínén egy kerékpárt találtak, amiről később szintén kiderült, hogy lopott. Az elkövető a helyszínről való távozás közben a BMW-vel árokba hajtott, totálkárosra törve a járművet, a másik autót pedig egy mezőn hagyta.

A helybéli tettest a hódmezővásárhelyi rendőrök egy nap alatt elfogták, az előállítása során elvégzett vizsgálatok pedig THC-t és amfetamint mutattak ki a szervezetében. A fiatal férfinek így nem csak három rendbeli lopás, hanem kábítószer fogyasztása miatt is felelnie kell.  A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság lezárta az eljárást és az ügyet vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek – számolt be róla a police.hu csütörtökön.

Vegyen velünk lendületet! 600×600 -1

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!