Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Kedden csak Szegeden lehet majd autós ügyeket intézni

Kedden Csongrád-Csanád vármegyében kizárólag Szegeden lehet majd gépjárművekkel kapcsolatos ügyeket intézni – közölte a megyei kormányhivatal.

Megújítja a Belügyminisztérium az országos járműnyilvántartást, ezért 2023. május 30-án, kedden az ország legtöbb kormányablakában és okmányirodájában informatikai átállás miatt szünetelni fog a gépjárműügyintézés. A tervezhető ügyekkel javasolt másik napon felkeresni az ügyfélszolgálatokat.

Az átállás napján a gépjárműügyek – többek között az átírás, forgalomba helyezés és kivonás, forgalmi engedély és törzskönyv pótlása – országosan mindössze húsz helyszínen intézhetők: minden vármegyeszékhelyen egy-egy kormányablakban, továbbá Budaörsön, valamint Budapest XIII. kerületében, a Teve utcai ügyfélszolgálaton.

A május 30-ai informatikai átállás ideje alatt Csongrád-Csanád vármegyében kizárólag a kormányhivatal központi épületében (Szeged, Rákóczi tér 1.) lesz gépjárművekkel kapcsolatos ügyfélfogadás.
Május 30-án a magyarorszag.hu oldalon is szünetel az online gépjármű-ügyintézés. A többi ügykörben ezen a napon is zavartalan az ügyintézés az ügyfélszolgálatokon.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!