Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Hiába mutatna be fekvőtámaszokat a Kutyapárt két passzivistája: két ütközés is volt ma a TramTrain vonalon

Két, a TramTrainekhez köthető baleset is volt a mai napon Szegeden és Hódmezővásárhelyen is. Szerencsére mindkettő kisebb baleset.

Az első még reggel, a Szeged vasútállomásról 7:47-kor elindult vasútvillamossal ütközött egy személyautó Szegeden a Damjanich utcánál, tudhattuk meg a MÁVINFORM-tól. A balesetben senki sem sérült meg a TramTrain járaton, a közlekedés kevesebb mint 45 perc után újraindult.

Délután a Hódmezővásárhely vasútállomásról Szegedre 14 órakor elindult vasútvillamossal ütközött egy személyautó Hódmezővásárhelyen, az Andrássy út és a Batthyány utca kereszteződésében, a Szeged vasútállomásról Hódmezővásárhelyre 15:17-kor induló járat nem közlekedett, de 14:50-re befejezték a helyszínelést, így már teljes útvonalon közlekedhetnek a vasútvillamosok.

Még április végén a Magyar Kétfarkú Kutya Párt két szegedi passzivistája azt vállalta, hogy amennyiben 1 hónapig nem megy neki senki a TramTrain-nek és nem is parkolnak úgy elé, hogy megakadjon a közlekedése, akkor 40-40 fekvőtámaszt megcsinálnak a Dugonics téren a nyilvánosság előtt.

Reméljük, minél gyorsabban be lehet ezt rajtuk hajtani. Ezek szerint június 20-áig kellene kibírni baleset nélkül.

A borítókép illusztráció

Vegyen velünk lendületet! 600×600 -3

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!