Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Szivattyúkat és segédmotort lopkodott egy 17 éves fiatal

A nyomozók befejezték a nyomozást annak fiatalnak az ügyében, aki szivattyúkat és segédmotort lopott, ezzel egymilliós kárt okozva a tulajdonosoknak.

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy fiatal ügyében, aki szivattyúkat és segédmotorkert lopott Domaszéken.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető 2022. augusztusában Domaszéken több külterületi ingatlanból lopott el szivattyúkat, egy biciklitárolóból pedig segédmotort. A 17 éves fiatal több, mint 1 millió forint értékű kárt okozott a tulajdonosoknak. A rendőrök azonosították a helyi fiút, akit 2022. szeptember 2-án elfogtak és a Szegedi Rendőrkapitányságra előállítottak. Az eljárás során a nyomozók megállapították, hogy a gyanúsított 2022. májusában is ellopott egy segédmotort.

Az egyik ellopott szivattyú. Nem volt az egyetlen zsákmánya. Fotó: police.hu

A fiatal ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték a Szegedi Járási Ügyészség részére. 

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!