Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Gregor Bernadett és Xantus Barbara is fellépnek a nyári vásárhelyi programsorozatban

Némileg új helyszínen, a Kossuth tér közepén épül a színpad és a nézőtér, melyen szeptember közepéig zajlanak majd zenei, színpadi és kulturális programok. És ismét működik majd a kertmozi.

Koncertek, kertmozi és színpadi előadások is zajlanak majd szeptember közepéig a Kossuth térre ma felállított színpadon, mely – a nézőtérrel együtt – most nem a Fekete Sas oldalára és a tér Zrínyi utcai torkolatához kerül, hanem a tér közepére.

Gyöngyösi Ferenc alpolgármestertől megtudtuk, a helyszínváltoztatás oka, egyrészt az, hogy ne kelljen a lelátó adottságai, méretei miatt kárt tenni, metszeni a környező fákban, de az is szempont volt, hogy ne zavarják a programok a Fekete Sasban nyáron rendezendő lakodalmakat, családi rendezvényeket és fordítva, azok se a színpadiakat.

– Ha minden igaz, a jövő héten már a LED-fal is telepítve lesz – mondta Gyöngyösi Ferenc –  a lelátó az Andrássy út, míg a színpad a Fekete Sas felé néz majd, s lesz egy állandó büfé is.

A szeptember közepéig tartó várhatóan egyelőre szombatra tervezett programokban koncertek, mozik, színielőadások váltják majd egymást.

– Az azonban már elmondható, hogy Xantus Barbara és Gregor Bernadett is fel fog lépni egy színielőadás keretein belül, egy másik előadásban pedig énekelni is fognak – tette hozzá azzal, de a fellépők pontos névsora, illetve a kertmoziban futó filmek még egyeztetés alatt állnak.

Vegyen velünk lendületet! 600×600 -2

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!