Díjakat adtak át a kamara küldöttgyűlésén és átnevezték a szervezetet

Csütörtökön tartotta ülését a Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. Az eseményen a gazdasági önkormányzat tagozati díjait, valamint az aranykoszorús mester címeket is átadták, emellett átnevezésről is döntöttek.

A tagozati díjak közül az Iparért Díjat Horváth László, a Medikémia Zrt. cégvezetője; a Kereskedelemért Díjat Martonosi István, a kamara korábbi alelnöke; a Szolgáltatásért Díjat Lángi Zoltán, a Metalcom Zrt. operatív vezetője; a Kézművességért Díjat pedig Kormány Imréné fodrászmester kapta meg.

Az Év Duális Képzőhelye Díjat közép- és nagyvállalati kategóriában Szentes járás távközlés szakképzési báziscége, a metALCOM Zrt. érdemelte ki. Aranykoszorús mester címet vehetett át Domonkos László gázszerelő mester, Ormándi Zoltán autószerelő mester és Ormay Éva kozmetikus mester vehetett át.

A CSMKIK Küldöttgyűlése elfogadta a szervezet 2022. évi pénzügyi és szakmai beszámolóját, valamint a 2023. évi üzleti tervet is. Emellett döntöttek a kamara egyik alapszabályáról is, amelynek értelmében a jövőben Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamarára változik a szervezet neve – olvasható a közleményükben.

Vegyen velünk lendületet! 600×600 -2

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!