Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Elmosta az eső a Magyar Vargas Nagycirkusz vásárhelyi előadásait

A nagy esőzés miatt járhatatlanná vált az Aldi melletti terület (a képen), így nem tartja meg a hét végére tervezett előadásait a Magyar Vargas Nagycirkusz.

– Más olyan helyszín nincs a városban, ahol a hatalmas sátrunk és a járműveink is elférnének. A munkatársaim tegnap és ma is megnézték a területet, de akkora a víz és a sár, a nagy mennyiségű csapadék miatt, hogy oda nem tudunk kitelepülni, így sajnos a mostanra tervezett előadásaink elmaradnak – közölte érdeklődésünkre Ördög Tünde, a cirkusz képviselője.

A cirkusz a tervek szerint a szarvasi előadásait követően már kedden Vásárhelyre akar kitelepülni, de már akkor is alkalmatlan volt erre a terület, sz azóta lesett nagy mennyiségű csapadék pedig csak rontott a helyzeten.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor jönnek ismét Vásárhelyre, hiszen hónapokra előre tervezett menetrend szerint mutatják be új, eddig nem látott elemekkel: púpos tevékkel, dromedárokkal, tibeti jakkal, indiai zebuval, lipicai lovakkal, akrobatákkal, extrém drótkötél táncosokkal, aranydíjas zsonglőrrel, halálkerékkel, Las Vegasból érkezett Transformers autórobottal színesített műsorukat.

Kárpótlásul megosztjuk önökkel a halálkerék produkció egy részletét.

Vegyen velünk lendületet! 600×600 -1

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!