Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Megnyerte a párharcot a Kosársuli, meglehet az ötödik hely

A Pénzügyőr elleni hazai meccsel folytatta az NB I/B Zöld csoportjának 5-8. helyéért zajló rájátszását a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli. Vuk Pavlovic együttese a budapesti vereség után javítani tudott, nyolc ponttal megnyerte a visszavágót, így a szezon utolsó két mérkőzését az 5. helyért játszhatja.

Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli-Pénzügyőr SE 84-76 (16-28, 29-13, 22-13, 17-22)
NB I/B Zöld csoport, rájátszás az 5-8. helyért, első forduló, visszavágó. Hódtói Sportcsarnok, 350 néző. Vezette: dr. Varga, Vadász, Borgula.

Kosársuli: Varga Á. 11, Borbáth 15/3, Kelemen 14/3, Bálint 13/3, Varga Z. 15/3
Cserék: Balogh 7/3, Pinnyey 7/3, Kass 2
Vezetőedző: Vuk Pavlovic

Pénzügyőr: Horváth 11/6, Kovács 4, Hajnal 6/6, Kerkai 22/3, Barócsi 20/9
Cserék: dr. Szekeres 6/3, Nyikos 5, Szálas 2, Széphelyi –
Vezetőedző: Fülöp Gergő

Vuk Pavlovic: ,,Az első negyedben nem úgy kosárlabdáztunk, ahogyan tudunk: sem hajtásban, sem taktikailag, sem egyénileg nem úgy teljesítettünk a feladatokat, ahogy gyakoroljuk és ahogy arra képesek vagyunk. Ez rányomta a bélyegét a támadásokra is, rengeteg kosarat kaptunk és kevés pontot dobtunk. A második és harmadik negyedben elkezdtünk gyorsabban játszani, ahogy azt előzetesen is terveztük. A negyedik negyedet elveszítettük, de ott is megvolt az energia, a kulcsszituációkban jó döntéseket hoztunk, védekeztünk, ahogyan tudunk és így sikerült továbbjutnunk ebből a párharcból. Gratulálok a Pénzügyőrnek is, jól játszottak mindkét meccsen, jó ellenfél volt, további sok sikert kívánok a bajnokságban!”

Fülöp Gergő: ,,Tudtuk, hogy nem lesz egyszerű nyerni Hódmezővásárhelyen, de szerencsére az elején azt a lendületet tudtuk továbbvinni, amivel az előző párharc során nyerni tudtunk. Sajnos ezt követően a játékunk lelassult és elkezdett visszakapaszkodni a Vásárhely, viszont végig partiban tudtunk maradni. A végén nem jött össze a fordítás, de maximálisan elégedett vagyok a játékosokkal. Sok sikert kívánok a Vásárhelynek!”

Az 5. helyért a Győrt felülmúló Dunaharaszti ellen játszik a Kosársuli, a párharc időpontjai egyelőre nem ismertek.


A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!