Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

A vásárhelyi Helyőrségi Zenekar is fellép a budapesti Katonazenekari Fesztiválon

Hat katonazenekar ad összevont koncertet a 175 éves Magyar Honvédség, Honvédelem Napi Katonazenekari Fesztivál fő eseményeként, május 20-án, a budapesti Szent István téren.

A honvédség tájékoztatása szerint a közel 200 katonazenész mellett meglepetés fellépők is részt vesznek a nagyszabású közös zenélésben a Bazilikánál. Az esti esemény előtt a közönség külön is találkozhat a hat katonazenekarral, mivel aznap 17 órától hat különböző helyszínen kezdődnek a fesztivál térzenei programjai.

A Budai Várban, a Szentháromság terén lép fel a Magyar Honvédség Központi Zenekara, a Margit-szigeti zenélő szökőkútnál a szentendrei helyőrségi zenekar, míg az Erzsébet-téren, a Budapest Eye előtt a szolnoki légierő katonazenészei játszanak. A Duna-korzón, a Vigadó téren a honvédség debreceni muzsikusai szórakoztatják az arra járókat, az esti összevont koncert helyszínén pedig a tatai helyőrségi zenekar igyekszik majd megalapozni a jó hangulatot. Az MH Hódmezővásárhely Helyőrségi Zenekar a Fővárosi Állat és Növénykertben lép fel, onnan érkezik majd vissza a Szent István térre, a Bazilika elé.

Vegyen velünk lendületet! 600×600 -3

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!