Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Vereséget szenvedett a Kosársuli, de szinte egálból várja a visszavágót

Péntek este Budapesten, a Pénzügyőr vendégeként lépett pályára a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli az NB I/B Zöld csoportjának 5-8. helyéért zajló rájátszás első körében. A meccset a hazaiak nyerték, ám Vuk Pavlovic együttese jóformán meccsnullról kezdheti meg a jövő pénteki visszavágót.

Mivel az 5-8. helyért zajló rájátszás kuparendszerben zajlik, tétje volt az első meccsnek, hiszen a pontkülönbséget viszi magával a két együttes a visszavágóra.

Pénzügyőr Sportegyesület-Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli 71-69 (22-18, 20-16, 13-11, 16-24)
NB I/B Zöld csoport, az 5-8. helyért, első kör, odavágó. Budapest, CAMUGO® SportLab Kosárlabda Csarnok. Vezette: Földesi, Kruk, Novák.

Pénzügyőr: Horváth 6/3, Nemes 8, Kerkai 21/6, Kovács 5/3, Barócsi 10
Csere: Szálas 9/3, Széphelyi 6, dr. Szekeres 3/3, Szentirmai 3/3, Hajnal -, Koflanovics -, Nyikos –
Vezetőedző: Fülöp Gergő
Kosársuli: Varga Á. 20/3, Borbáth 8/3, Balogh 10, Bálint 7/3, Varga Z. 18/9
Csere: Kass 4/3, Knyur 2, Bősz -, Karsai –
Vezetőedző: Vuk Pavlovic

Fülöp Gergő: ,,Először is szeretnék gratulálni a csapatnak, mert amit átvettünk és megbeszéltünk a héten azt fegyelmezetten megcsinálták. Elsősorban védekezésben tudtunk kemények lenni, ami azt eredményezte, hogy gyors és lendületes támadásainkból pontokat tudtunk szerezni. Mindenképp szeretnénk ezt a lendületet tovább vinni és megnyerni a következő mérkőzést! Sok sikert kívánok a Vásárhelynek!”

Vuk Pavlovic: ,,Fizikális mérkőzést játszottunk, amiből sokszor a Pénzügyőr jött ki jobban. Örülök, hogy tizenkét pontos hátránynál harcoltunk tovább és egylabdás mérkőzés lett belőle. Jövő héten pénteken folytatódik a párharc, kétpontos hátrányról kezdünk, remélem, addig a hiányzóink visszatérnek és teljes kerettel tudunk játszani.”

A visszavágó május 12-én, pénteken 18:30-tól lesz a Hódtói Sportcsarnokban.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!