Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Megtáncoltatta a közönségét a Crash5

A Kossuth téri koncert egyes dalaira felugrottak a padokról nézők, hogy táncra perdüljenek. Pedig a sodró lendülettel játszó csapat nem tánczenét játszott, hanem ízig-vérig metált.

A még 2019-ben megalakult, majd 2021 óta a jelenlegi felállásban játszó zenekar egy pillanatra sem veszített a tempóból , még akkor sem, amikor az A-ha: Take on me című inkább szinti popos dalát játszotta, kőkemény feldolgozásban.

A zenekar és a közönség egy része. Mindenki rá sem fért egy képre

Az egyébként ismert muzsikusokból (Hecskó Viktória-ének, Lázár Sándor-dob, Karsai János-gitár, Fischer Sándor-gitár és Török László-basszgitár) álló Crash 5 tagjai olyan egykori vásárhelyi együttesekben játszottak, mint az Interrock, a Traubi Rock Band, a Pop Filter, a Robin Hód vagy a Végletek.

Hogy a különböző stílusban játszó együttesekből érkezett zenészek nagyszerű dolgokra képesek, azt a több, mint százfőnyi közönség méltán értékelte minden dal után hatalmas tapssal, legyen az a nóta magyar vagy külföldi, Animals: House of the rising sun dala, vagy a Midnight Oiltól a Beds are burning, vagy Black velvet Alannah Mylestől, a Maniac a Flashdance című filmből és megannyi közismert más sláger hatalmas koncertélményt okozva mindenkinek.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!