Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Többen érezték, a múltjukat kapták vissza – bárki bejárhatta ma a már majdnem kész kempinget

Átadták a 400 millió forintos beruházás eredményeként megvalósult kempinget, amit a majális alkalmából meg is tekinthettek, körbejárhattak az érdeklődők. Többen elmondták, hogy a múltjuk egy darabját érzik, hogy visszakapták a kemping létével. A látottakkal elégedettek voltak ottjártunkkor, azt mondták, ajánlani fogják vidéki ismerőseiknek.

A műszaki átadás megtörtént, a kemping pedig már hosszú ideje fogad vendégeket, de az utolsó (előtti) simítások most történtek meg. Azért használom az előtti szót, mert Katona Zsolt, a Hód-Fürdő Kft. ügyvezetője elmondta, a mobilházakba az utolsó bútorok a héten megérkeznek, összeszerelés után pedig körülbelül két hét múlva már azt szeretnék kijelenteni, hogy teljes egészében használható az épület.

Az árak mellett, amelyek hamarosan megtekinthetőek lesznek a Kft. különböző felületein, arra is kíváncsiak voltak az emberek, vajon mennyibe kerülhetett egy mobilház, amelyből voltak nagyobbak és kisebbek is. A nagy mobilházak értéke, bútorral, teljes felszereltséggel 18 millió forint, ezt sokan igen kedvező árnak tartották és jó befektetésnek.

Aszalai Ernő a feleségével látogatott ki. Ő a felújított egykori étterem, majd öltöző kétszintes épülete miatt is erős nosztalgiát érzett, azt mondta, mintegy 60 éve járt ott először. Katona Zsolt ezzel kapcsolatban elmondta, hogy az épület alsó része étkező lesz, főzési lehetőséggel, a felső részen pedig kisebb rendezvényeknek, közösségi életnek adhat helyt.

  • Kemping-Aszalai-Erno-1
  • Kemping-majus-1-4-etkezde
  • Kemping-majus-1-5-etkezde

A mobilházak mellett már korábban telepítettek konténerépületeket, amik elsősorban a mosakodásnak lesznek a helyszínei, továbbra is lehetőség van természetesen a lakókocsis parkolásra is, illetve a vízkezelő gépház is új burkolatot kapott, de az utak és a világítási rendszer is megújult. A beruházás mintegy 400 millió forintba került, a karbantartásuk rendszeres munkát igényel majd a jövőben is, mint ahogy portaszolgálatot is terveznek nyitni a kemping területén.

A majális miatt is talán, de sokan nézték meg belülről a hamarosan teljes egészében megnyíló kempinget. Katona Zsolt már konkrétan bizakodó, mi pedig reméljük, sokan jönnek a világ különböző tájairól. Mindenki, aki ottjártunkkor beszélgetett Katona Zsolttal, elmondta, fontos beruházás ez a városnak, szépnek találták, az árakat pedig barátságosnak. Ezen kívül örültek, hogy ismét van kemping Hódmezővásárhelyen.

Katona Zsolt azt is elmondta, a kempingbe szeretnének recepciós takarítói munkakörbe embereket felvenni dolgozni, illetve ezen felül turizmus szakos hallgatóknak is biztosítanának gyakorlati lehetőséget.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!