Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Futó Mária dobogóra állt az országos Szakma Sztár versenyen

Az ország harmadik legjobb kozmetikusának bizonyult.

Április 26-án, Budapesten, a Szakma Sztár Fesztivál zárásaként kihirdették a Szakma Kiváló Tanulója Verseny (SZKTV) és az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny (OSZTV) eredményeit. Mindezt két napos verseny előzte meg, melynek során Futó Mária a 3. helyet szerezte meg a kozmetikusok között.

Marcsi a Budapesten megrendezett döntőn 2 napig mérte össze erejét a másik két versenyzővel. Eddig két fordulón bizonyította elméleti tudását, most gyakorlatból „vizsgázott”. A megmérettetésen szemöldök – szempillafestés, formázás, nappali smink készítése, kreatív smink készítése („Föld a mi bolygónk” témakörben), speciális anti-aging  kezelés, nagy kezelés és tisztítás, arc- és testmasszázs volt többek között a feladata. A feladatok sokszínűségéből és sokaságából is látszik mennyire átfogó, teljes ismeretet kellett bemutatni.

Marcsi munkáját több modell segítette: – Nagyon nehéz volt verseny, főleg a specializált testkezelés, de úgy gondolom sikerült magamból kihoznom a maximumot. Nagy öröm számomra, hogy az elkészített sminkemet a zsűri külön kiemelte. Megérdemelten lettek kiosztva a helyezések.

AzEötvös iskola diákja a jövőben az arc-és testkezeléssel szeretne foglalkozni. Felkészítő tanárai Bertáné Csépán Erzsébet és Bimbó Veronika voltak.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!