Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Kikapott, így a 10-11. helyen zárhat a HVSC

Tíz emberelőnyből egyet sem sikerült gólra váltania Hódmezővásárhely ob I/B-s férfi vízilabdacsapatának utolsó hazai mérkőzésén.

A tavaszi zuhanásból visszakapaszkodhatott volna a HVSC, ha az őszi formája szerint játszik a Tatabánya ellen a Gyarmati Dezső Sportuszodában, de nem tudott megújulni az együttes, s így a tabellán sem kerülhetett feljebb. A második negyed derekáig volt képes tartani a lépést Szabó Tamás legénysége, utána öt kapura lövést elpuskáztak, és ez a rossz sorozat éppen elég volt ahhoz, hogy vendégek három gólos előny szerezzenek. Ezt már nem tudták ledolgozni a vásárhelyiek.

HVSC – Tatabányai Vízmű SE 6-8 (2-3, 2-3, 0-1, 2-1)

Szabó Tamás vezetőedző: – Utolsó hazai mérkőzésünket játszottuk a szezonban. Bíztam benne, hogy szépre sikerül a hazai búcsú, hittem a csapatomban, de sajnos nem sikerült pontot szerezni. Az elején kaptunk 3 elkerülhető gólt, ami egy ilyen kevésgólos összecsapáson nagyon sok. A védekezésünk hellyel-közzel rendben volt, de a támadásokra ismét nem maradt elég erő. Gyenge lövéseink voltak, lassú előnyjátékunk, naggyá tettük a TVSE kapusát. Mindezeket figyelembe véve nem érdemeltünk többet.

A pontvadászat május 6-án ér véget, az idényzáró fordulóban Kecskeméten vendégszerepel a HVSC, amely a további eredményektől függetlenül a 10-11. helyen fejezi be a bajnokságot.

vmc_kozlemeny

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!