Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Telefon- és pénztárcatolvajt is fogtak

Két férfi, két eset.

A Csongrádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást annak a férfinak az ügyében, aki egy parkolóban álló autóból ellopott egy pénztárcát.

A megalapozott gyanú szerint egy 26 éves férfi 2022. november elején Csongrádon ellopott egy pénztárcát a benne lévő 65 ezer forinttal, egy üzlet parkolójában álló, nyitva hagyott autóból.  A nyomozók rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit 2022. november 14-én elfogtak, előállítottak és gyanúsítottként kihallgattak a Csongrádi Rendőrkapitányságon.

Ellene lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték a Csongrádi Járási Ügyészség részére. 

A rendőrségre 2023. április 14-én érkezett bejelentés, mely szerint egy csongrádi férfi telefonját otthonából ellopták. A  nyomozóknak a sértett elmondta, hogy az udvarukon lévő vashulladék megvásárlása ügyében érkezett a házukba egy ismeretlen férfi, akinek a távozását követően a mobiltelefon eltűnt. Az adatgyűjtés során a bejelentést követően nem sokkal a rendőrök látókörébe került egy férfi, aki kihallgatása során bevallotta, hogy ellopta a készüléket.

A pécsi férfivel szemben a Csongrádi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének gyanújával indított büntetőeljárást.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!