Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Az alapszakasz bajnoka a Hódtóiban

Az utolsó forduló eredményétől függetlenül a Budafok nyerte meg az NB/I B Zöld csoportjának alapszakaszát – tájékoztatott a Vásárhelyi Kosársuli. Mint írják – ennek ellenére óriási rangadó várható vasárnap este a Hódtói Sportcsarnokban, ahol a fővárosiakat fogadja a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli. Vuk Pavlovics legénysége mindenképpen a győzelemre hajt majd.

A kék-sárgák múlt pénteken lehengerlő játékkal, igazi csapatként hajtva győzték le a tabellán második Miskolcot. A pályára lépők közül sokan ragyogó teljesítménnyel rukkoltak elő, ám ennek ellenére senkit sem emelnénk ki, hiszen minden pályára lépő játékosnak voltak fontos pillanatai a precízen, összehangoltan működő gépezetben.

A legerősebb játékosállománnyal rendelkező Budafok ellen az alapszakasz negyedik helyezése, és ezzel a rájátszás első körének pályaelőnye a tét. Bár az ötödik helyen álló Tiszaújváros egy győzelemmel le van maradva, ha azonban behúzzák a Miskolc elleni ütközetet, és a vásárhelyieknek nem sikerül győzni a Hódtóiban, akkor helyet cserélhetnek a tabellán.

A Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli Budafok elleni meccse április 2-án, vasárnap 18:00-kor kezdődik. A találkozóra a belépés ingyenes, de a szurkolók pénzadománnyal támogathatják a Kosársulit. A bevételt az egyesület csapatainak utaztatására fordítják.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!