Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Gyűrűt követelt, de bilincset kapott

Az 52 éves asszony ellen most zárták le a nyomozást.

A Makói Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy apátfalvi asszony ügyében, aki pénzt és gyűrűt követelve támadt egy nőre a községben.

A megalapozott gyanú szerint tavaly október 2-án este Apátfalván egy helyi nő lépett oda kiszemelt áldozatához, hogy az „elejtett” pénztárcáját visszaadja. A nő a pénztárcáért cserébe 50 ezer forint és egy aranygyűrű átadását követelte a sértettől, aki ennek nem tett eleget. A feltételezett elkövető ekkor megragadta őt, erőszakkal próbálta meg letépni az ujjáról az ékszert. A rabló cselekményét járókelők megszakították, így ezt követően a helyszínről elmenekült. A rendőrök rövid időn belül azonosították az 52 éves asszonyt, akit másnap elfogtak és gyanúsítottként kihallgattak a Makói Rendőrkapitányságon.

Ellene rablás kísérlet és testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték a Makói Járási Ügyészség részére – közölte a rendőrség.

vmc_kozlemeny

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!