Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

A Kosársuli a szezon egyik legjobb játékával győzött

A Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli péntek este remek teljesítménnyel verte a tabellán második MEAFC-Miskolcot az NB I/B Zöld csoport alapszakaszának utolsó előtti fordulójában. A húszpontos sikerrel Vuk Pavlovic együttese megerősítette a helyét a felsőházi rájátszásban – adta hírül a csapat.

Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli-MEAFC-Miskolc 88-68 (25-17, 20-20, 17-17, 26-14)
NB I/B Zöld csoport, 25. forduló. Hódtói Sportcsarnok, 400 néző. Vezette: Gaál, Józsa, Borgula

Kosársuli: Varga Á. 8/3, Borbáth 18/6, Kass 9/6, Pinnyey 4, Kelemen 18/12
Csere: Varga Z. 4, Bálint 21/3, Karsai -, Knyur 6/6, Bősz -, Megyesi –
Vezetőedző: Vuk Pavlovic

Miskolc: Kozák M. 13, Szögi 4, Csák 9/9, Ragályi 4, Cseh 2
Csere: Pintér 6, Gerőcs 6/3, Lippai 9, Nyíri -, Williams 7, Kozák B. 2, Orliczki 6
Vezetőedző: Váczi Péter

Vuk Pavlovic: ,,A szezon legfontosabb győzelmét sikerült megszereznünk egy nagyon jó szerkezetű csapat ellen. Minden játékosom, aki pályára lépett, mindent megtett a győzelemért, a meccs nagy részében koncentráltak voltunk, jó döntéseket hoztunk. Ilyen játékkal hazai pályán kevés csapat tud megverni minket ebben az osztályban, úgyhogy elégedett és büszke vagyok a csapatra. Sok sikert kívánok a Miskolcnak a playoffra!”

Váczi Péter: ,,Gratulálok a Hódmezővásárhelynek, teljesen megérdemelten nyertek, nagyon sokat fejlődtek a legutóbbi mérkőzésünk óta! Annyit azért hozzátennék, hogy picit nagyobb konzekvenciát egyes szereplőktől elvártam volna a mérkőzésen, de ez semmit sem von le a hazai csapat érdemeiből. Kívánom, hogy találkozzunk velük a playoff során, mert ez azt jelentené, hogy mind a két csapat a legjobb négy közé fog jutni.”

Az alapszakasz utolsó mérkőzését április 2-án, vasárnap 18 órától játssza a Kosársuli az alapszakasz-győztes Budafok ellen a Hódtói Sportcsarnokban, míg az U20-asok rangadóját 15 órakor rendezik.

Az U20-asok a 16 ponttal és 16 lepattanóval dupla-duplázó Megyesi vezetésével 93-56-ra győztek, így továbbra is őrzik matematikai esélyüket a bajnoki elsőséghez.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!