Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

57 járművezetőt kaptak szabálytalanságon tegnap a vármegye rendőrei

37 kamionos kapott az előzési tilalom miatt helyszíni bírságot, 6-ot sebesség túllépés, 7-et a biztonsági öv használata elmulasztása miatt büntettek meg a rendőrök. Fotó: police.hu.

A március 23-án tartott ellenőrzés során a legveszélyesebb, a közúti tragédiák bekövetkezésében kiemelt szerepet játszó szabályszegések kiszűrése és szankcionálása került fókuszba, különös tekintettel a 7,5 tonna feletti nehéz-tehergépjárművek előzési tilalmának megszegésére, a járműszerelvények sebességtúllépésére, valamint az irányjelzés elmulasztására.

A rendőrök 57 járművezetővel szemben intézkedtek. A 7,5 tonna feletti nehéz-tehergépjárművek előzési tilalmának megszegése miatt 37 esetben helyszíni bírságot, 1 esetben az előzési tilalom megszegése miatt szabálysértési hatóság elé állítással éltek a kollégák, sebességtúllépés miatt 6 esetben, követési távolság meg nem tartása miatt 1 esetben, biztonsági öv használatának elmulasztásának miatt 7 esetben,  egyéb okok miatt 5 esetben helyszíni bírságot szabtak ki – közölte a rendőrség.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!