Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Pénteken rangadó vár a Kosársulira

Nem számíthat könnyű menetre a Miskolc ellen március 24-én, pénteken a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli. Az NB I/B-s bajnokságban szereplő Vargáék ellenlábasai ugyanis a második helyen tanyáznak a tabellán, és várhatóan nem adják majd könnyen magukat, így tehát minden adott egy igazi kosárrangadóhoz a Hódtói Sportcsarnokban.

Vuk Pavlovics legénysége jelenleg a negyedik helyen áll, és mindenképpen kiköszörülnék azt a csorbát, amit a Kecskemét elleni legutóbbi hazai vereség ejtett eddigi hibátlan otthoni mérlegükön. Ehhez azonban igencsak fel kell gyűrniük az ingujjat, hiszen a miskolciak eddig idegenben sem sokszor betliztek. Ráadásul a borsodiak egy ragyogó idegenlégióssal, Raheem Jalen Williamsszel a soraikban érkeznek Hódmezővásárhelyre.

Kelemen Balázs, a Kosársuli rutinos játékosa is kiemelte, hogy a kanadai kosaras egyre jobban beépül a MEAFC-ba, de mellette sok más rutinos és tehetséges játékosból áll a keretük. A 66-os mezben szereplő Kosársuli-játékos azonban leszögezte, mindenképpen a győzelemért hajtanak majd. Jó hír, hogy hosszú, sérülésekkel és betegségekkel tarkított időszak után már mindenki hadra fogható a Hódmezővásárhelynél. Mint mondta, mindkét hátralévő mérkőzésen nyerni akarnak, így ugyanis bebiztosíthatják az alapszakaszban a negyedik helyet. Egyelőre azonban a pénteki rangadóra koncentrálnak.

A Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli Miskolc elleni meccse március 24-én, pénteken 18:30-kor kezdődik. A találkozóra a belépés ingyenes, de pénzadománnyal támogathatják a Kosársulit. A bevételt az egyesület csapatainak utaztatására fordítják.

Vegyen velünk lendületet! 600×600 -3

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!