Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Pályázaton keresik a Kapcsolatközpont új főigazgatóját

A megbízás idén július 1. és december 31. közötti időszakra szól.

Pályázatot hirdetnek a Hódmezővásárhelyi Többcélú Kistérségi Társulás Kapcsolat Központ főigazgatói álláshely betöltésére. A teljes munkaidős vezetői megbízás határozott időre, az idén július 1-től a december 31-ig terjedő időszakra szól. A fél éves megbízás oka, hogy a kistérségi társulás idén december 31-vel megszűnik, így hosszabb időre nem írhat ki pályázatot.

A főigazgató pályázatra az jelentkezhet, aki legalább öt év, felsőfokú végzettséget vagy felsőfokú szakmai képesítést igénylő, a gyermekvédelem, a szociális ellátás, az egészségügyi ellátás, illetve a köznevelés vagy szakképzés területén betöltött munkakörben szerzett szakmai gyakorlatot. Magasabb vezetői beosztás ellátására megbízást az kaphat, aki a munkáltatóval közalkalmazotti jogviszonyban áll vagy a megbízással egyidejűleg közalkalmazotti munkakörbe kinevezhető, magyar állampolgár, cselekvőképes és büntetlen előéletű. További részletek itt olvashatók.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent a szociálpedagógus diploma és a vezetői gyakorlat. A pályázatokat legkésőbb április 30-ig várják elektronikus úton Nagyné dr. Tari Ibolya részére a nagynet@hodmezovasarhely.hu e-mail címre. A pályázat elbírálásának határideje: 2023. június 30.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!