Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

A kosárlabdáról szólt a péntek este Vásárhelyen

Mintegy 500 gyerek és felnőtt vett részt a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli Ballers’Nite elnevezésű rendezvényén Hódmezővásárhelyen.

A program elérte a célját: gyerekek és felnőttek együtt sportolva kóstolhattak bele a sportágba a közösségépítés szempontjából is sikeres eseményen, mellyel a Szent István Általános Iskola mozgásOK programjához csatlakozott az egyesület.

Óriási hangulat, jókedv és zene fogadta azokat, akik benéztek a Hódtói Sportcsarnokba március 17-én pénteken este. A kék-sárgák Ballers’Nite nevet viselő rendezvényén annyian voltak, hogy órákon keresztül három pályán kellett játszania a résztvevőknek. Ők a Kosársuli utánpótlás-játékosai mellett az NB I-es csapat játékosaival is sportolhattak éjszakába nyúlóan.

Régóta szerettünk volna már egy olyan rendezvényt létrehozni, ahol a sport szeretetének átadása és a sportág népszerűsítése mellett a családokat, a közösséget kovácsoljuk össze – mondta Szabó Attila, a Kosársuli elnöke. A pályán „vérre menő” csatákat vívtak a szülők és gyerekek, amatőrök és profik együtt versenyeztek ezen az estén, ami azt mutatta, hogy Vásárhelyen még mindig nagyon népszerű a kosárlabdasport. A rendezvényről mindenki pozitív élményekkel távozott, ráadásul ismét bebizonyosodott, hogy rengeteg élményt szerezhet egy család a közös sportoláskor – zárta gondolatait a sportvezető.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!