Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Az Állami Számvevőszék meghosszabította a vizsgálatot a ,,guruló dollárok” ügyében

,,Súlyos visszaélésekre és törvénysértésekre utaló jelek miatt” meghosszabbítja az Állami Számvevőszék (ÁSZ) az ún. ,,guruló dollárok” ügyében folyó vizsgálatot – mondta Bánki Erik a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

A fideszes politikus, – aki még nyáron a katások megbízóit és a kényszervállalkozókat is egyaránt adócsalónak nevezte, – arról beszélt: még az ÁSZ elnöke is arról adott tájékoztatást, hogy kizárt, hogy ezek a külföldi támogatások csak Márki-Zay Péterhez érkeztek volna, hiszen a közös listát indító pártok létrehoztak egy közös szervezetet, egy kampányirányító tanácsot, amelybe valamennyi párt jelölteket delegált.

Márki-Zay az ATV Híradójának elmondta, az Európai Unióban nálunk a legmagasabb az élelmiszerinfláció, valamint a kormány a lakosság megkérdezése nélkül akkumulátorgyárakat hozna be, külföldi munkaerővel.

,,Emellett sorra érik el a korrupciós botrányok a kormány legmagasabb szintjét, így nem csoda, hogy figyelemelterelésnek ezt a guruló dolláros szappanoperát igyekeznek minél tovább napirenden tartani.”

Hozzátette, az Állami Számvevőszéknek semmi köze nem kellene, hogy legyen a Mindenki Magyarországa Mozgalomhoz, mert ,,náluk egy fillér közpénz nem volt„.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!