Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Továbbra is rossz passzban a HVSC

Csak az első negyedben vezetett Hódmezővásárhely férfi OB I/B-s vízilabdacsapata a szombati mérkőzésén, utána a vendégek domináltak.

Nem akar véget érni a rossz sorozat egyelőre Vásárhelyen. A férfi pólósok nagy elánnal szálltak bele a hazai mérkőzésbe, de a fővárosi vendégek emberelőnyben és a kontratámadások során is eredményesebbek voltak, és ez utóbbi fegyvertény el is döntötte a találkozó végkimenetelét. Volt egy negyednyi gólcsend a meccs derekán, majd három gyors gólt lőttek a budapestiek mindössze 86 másodperc leforgása alatt, a négy gólos hátrányon pedig már csak kozmetikázni tudtak a vendéglátók.

HVSC – Ybl WPC 7-9 (2-1, 1-3, 1-3, 3-2)

Szabó Tamás vezetőedző: – Rossz passzban vagyunk, kár lenne tagadni. Az előző mérkőzéseken éreztem motivációs problémát is néhány játékosomnál, de ma mindenki száz százalékot beletett ebbe a mérkőzésbe. Több hibát is elkövettünk, voltak pontatlan támadásaink, de hátul újra szívvel lélekkel védekeztünk, sokat blokkoltunk kapusunk is nagyon jól védett. A vereség ellenére ma sok pozitívumot láttam, a végsőkig küzdöttünk egy megerősített Ybl ellen.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!