Vegyen velünk lendületet! 970×250 -1

Számítógépeket kapott a szegedi Pszichiátriai Klinika

A Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Pszichiátriai Klinika hosszabb ideje együttműködik a Mátrix Közhasznú Alapítvány piros orros bohócdoktor támogató programjával. Ennek keretében az alapítvány a kórháztámogatást most a bohócdoktorok 4 laptoppal segítették, hogy a pszichiátriai betegek foglalkoztatása sokszínűbb lehessen. A most érkezett laptopok a későbbiekben egyéb más adományokkal is kiegészülnek – tájékoztatta a Vásárhelyi Médiacentrumot az alapítvány.

Rácz Anett alapítványi elnök elmondta: egyre több segítségkérés érkezik a bohócdoktor programhoz, nem csak gyermekkórházaktól, nem csak bohócdoktor élményekért. Sajnos egyre több program szól a napi betevő vagy a közvetett módon létfenntartás biztosításáról is.

A hordozható számítógépek a Számítógép Álom segítő program révén jutottak a kórházba. Az alapítványhoz érkező segítők, támogatók, felajánlók, önkéntes résztvevők szerencsére hatékonyak, és együtt sikeresek. A pszichiátriai betegeket ellátó új épületbe további támogatásokat visz a szervezet, mint pl. játékos eszközöket, szobanövényeket, napi dolgokhoz egyéb használati tárgyakat – fogalmazott a szervezet vezetője.

Vegyen velünk lendületet! 600×600 -3

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!