Vegyen velünk lendületet! 970×250 -1

Márki-Zay: ugyanazokkal a közérdekű adatigénylésekkel bombázzák az önkormányzatot

Egymást érték az utóbbi időben az önkormányzathoz benyújtott közérdekű adatigénylések és kérdések, köztük olyanok is, amelyekre már hónapokkal ezelőtt megadták a választ.

Most arra biztatja Márki-Zay Péter a városházát ilyen ügyekkel megkereső képviselőket, illetve a kormánypárti médiumokat, menjenek el a március 30-i közgyűlésre, ott, szemben a kormány gyakorlatával, mindenre választ kapnak.

,,Például a feleségemmel kötött titoktartást tartalmazó megállapodást mi már tavaly augusztusban megküldtük annak a lapnak, amely most azt hazudja, hogy mi titkolózunk bármit. Úgyhogy a legtisztességesebb, egyenes megoldás az összes képviselőnek, akik most beterjesztettek, meg a sajtónak, hogy jöjjenek el március 30-án a közgyűlésre, ott akár egy órát is rászánunk. Minden kérdésükre nyíltan válaszolunk, mi nem titkolózunk. Hogyha a kormánynak adunk be kérdéseket, arra nincs válasz, mi mindenre válaszolunk. Őszintén, egyenesen kiállunk vitára, elmegyünk akár, ha meghívnak, az ő rádiójukban, tévéjükbe is, csak nem hívnak. Jöjjenek el hozzánk, mi válaszolunk”

– fogalmazott a Vásárhelyi Televíziónak a polgármester.

Vegyen velünk lendületet! 600×600 -2

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!