Bizonyos politikai körök két éve nem engedték elválni Varga Juditot

A Blikk kormányközeli forrásokból úgy értesült, hogy az igazságügyi miniszter és férje már két éve szerette volna lezárni a 15 éve tartó házasságot, ám az nem volna jól a parlamenti választás előtt a Fidesznek.

Varga Judit és férje, Magyar Péter már két éve elszánta magát a válásra, de politikai körökből jelezték Vargának, túl kényes lenne, ha a választás előtt a kapcsolatuk végétől volna hangos a sajtó – értesült a Blikk.

Az igazságügyi miniszter férje, Magyar Péter – aki korábban a Diákhitel Központot vezette – kedden egy facebook posztban jelezte, hogy válnak. Ezt Varga Judit is megerősítette a közösségi médiában, de közölte, hogy ennél többet nem kíván az ügyről mondani.

Miután a bulvárlap nem tudott meg többet az érintettektől, a kormányhoz közeli személyektől kért információkat. A magukat megnevező források pedig azt mondták, hogy a Fidesz legmagasabb köreiből üzentek két éve, hogy a válás nem tenne jót a kormánypárt megítélésének. Így két évig próbálkozhattak rendbe hozni a kapcsolatot, de úgy tűnik ez nem sikerült.

Vegyen velünk lendületet! 600×600 -1

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!