Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Elmarad a városi farsang második felvonása

Elmarad a városi farsang 2.0. – legalábbis erről számol be a város gyorshírszolgálata.

A város idén a keresztény hagyományokat tiszteletben tartva a nagyböjti időszak előtti utolsó alkalmas napon megszervezte a városi farsangot.

A tankerület iskolái a rendezvényen nem vettek részt, mondván, hogy az iskolai farsangok későbbre vannak tervezve és így nem tudják a győzteseket indítania városi versenyen.

A városi farsangra idén bárki jelentkezhetett, mégis csak az egyházi iskolákba járó gyerekek vettek részt a rendezvényen.

Félretéve minden ellenérzést, a város úgy döntött, hogy immár a nagyböjti időszakban mégiscsak szervez egy második farsangi rendezvényt, szem előtt tartva, hogy a gyermekek készülnek, várják az eseményt.

A második farsangon való tömeges részvétel sem jött össze a tankerületi iskoláknak, csoportos kategóriában egy jelentkező, egyéniben 6 gyerek jelentkezett csupán. Így a város kénytelen lemondani az utolsó pillanatban, a Varga Tamás Általános Iskola és a Németh László Általános Iskola tankerület által cserbenhagyott gyermekeit hétfőn ajándékcsomaggal kárpótolják majd a szervezők.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!